Vind je het leuk om jouw vereniging op de kaart te zetten en nieuwe leden te verwelkomen? Bekijk hier hoe je jouw vereniging gratis kan aanmelden.

Hoe werkt het?

De Delftse Sportweek is er voor iedere actieve sportclub die zichzelf op de kaart wil zetten in Delft en haar best wil doen potentieel nieuwe sporters en leden te leren kennen. Hieronder kun je gratis jouw vereniging aanmelden. Dat mag om één activiteit gaan of meerdere. De meeste clubs hebben hier al ervaring mee. Bijzonder dit jaar: er is een budget beschikbaar per vereniging en we zullen in heel Delft aan actieve promotiecampagne voeren waarin ook jouw activiteit wordt gepromoot. Na aanmelding wordt er contact opgenomen of er nog behoefte is aan ondersteuning en om de details van de activiteit in te vullen zodat het goed in de kalender staat. Meld je aan als club, je hebt er hartstikke veel voordeel van.

Natuurlijk krijg je leuke materialen, ook voor de sociale mediakanalen van de club. En je ontvangt een handig stappenplan waar je allemaal aan moet denken. Voor vragen kan je op een vast punt terecht. Zo word je altijd snel geholpen. Kortom: de vereniging biedt de activiteit aan, wij verzorgen de promotie, helpen financieel en geven ondersteuning in promotie en communicatie.

Aanmelden

Wil je aanspraak maken op subsidie voor jouw activiteit? Download dan het aanvraagformulier onderaan de pagina en vul het formulier in.

Vul hieronder je gegevens in om jouw activiteit aan te melden.

DD-MM-YYYY
Bijv. 10.00 tot 12.00 uur

Subsidie aanvraagformulier

Deelnemende verenigingen