Ik zoek een sport- of beweegactiviteit

Zin om (weer) lekker te gaan sporten en bewegen? Bekijk hier hoe je eenvoudig deel kunt nemen aan activiteiten bij jou in de buurt.

Meld je aan voor een activiteit

De Delftse Sportweek is voor alle mensen die weer lekker willen gaan sporten of een nieuwe sport willen ontdekken of uitproberen. Zonder enige verplichting. Plezier en kennis maken met een sport- of beweegactiviteit staat centraal. Ben je al actief in sport, gewoon lekker mee doen! Op dit platform worden verschillende activiteiten aangeboden waar jij aan deel kunt nemen van 16-24 oktober. Zomaar een paar voorbeelden: fitness, voetbal, volleybal, hockey, skaten of free running. Ook aangepast sporten komt terug in de kalender. Er is voor iedereen wat wils. Jong en oud. De super actieve sporter en de ‘af en toe’ sporter.

Doe je ook mee?


Kijk op de kalender die de komende weken natuurlijk steeds groter wordt en ook via een campagne actief onder de inwoners van Delft bekend wordt gemaakt. Via een klikje op de link kun je je rechtstreeks opgeven. De sportaanbieder/vereniging neemt vanaf dat moment de communicatie met je over. En natuurlijk mag je gelijk personen aanmelden met wie je samen komt. Een vriend/vriendin, broer/zus, buurtgenoot, etc.